Роби, як олімпійці!!!

З метою популяризації спорту, здорового способу життя та олімпійських цінностей  1 лютого у спортивній залі школи було організовано зустріч з олімпійцем «Роби, як олімпійці!». 

Іван Іванов є майстром спорту міжнародного класу, член національної збірної команди України з триатлону. Він є нашим земляком (м.Горішні Плавні), а в 2016 році представляв Україну і Полтавську область на XXXI літніх олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, Бразилія.

На початку зустрічі учні ознайомилися з історією проведення церемонії відкриття Олімпійських ігор, вимогами до спортсменів, а також олімпійськими видами спорту та олімпійською символікою. Учні з захопленням переглянули участь української збірної команди на літніх Олімпійських іграх в цифрах та фактах.

Зустріч з олімпійцем пройшла у форматі запитання-відповідь. Учні-«журналісти» цікавилися шляхом становлення Івана як спортсмена, режимом тренувань та підготовки до змагань. Учні також активно задавали питання стосовно раціону харчування спортсмена та небезпеками травмувань, які можна отримати під час занять триатлоном. 

Іван також показав майстер-клас для учнів. Всі отримали задоволення від зустрічі, фото на пам’ять, автограф та подарунки від олімпійця.

На святі також були присутні гості: директор Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Гетьман Інеса Рудольфовна, стипендіат-атлет НОК України Дарсанія Бачукі, голова районної організації фізкультурно-спортивної організації «Колос» Горячковський Андрій Федосійович, головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької РДА Кармазін Олександр Володимирович, в.о.директора ДЮСШ Кременчуцької РДА Слюсар Микола Васильович, сільський голова Зоря Юрій Олексійович.